Sport + triggerpoint massage

Sportmassage is een massage die stevig en op spieren is gericht  met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het sperweefsel af te voeren. Verbetert de lichamelijke conditie en neemt eventuele nadelige gevolgen van sporten weg. Kramp en pijn bijvoorbeeld. 
Sport massage kan op diverse momenten worden toegepast. 
Triggerpoint massage is bedoeld om spierknopen, te verlichten en kan helpen bij klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, RSI en knarstanden.
 
Niet alleen voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan, maar voor iedereen die wel last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en/of schouders of gewoon na een drukke werkdag. 
 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een rustige massage, die gericht is op het tot rust brengen van lichaam en geest.

 

Het lichaam kan ervaren hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn en het contact met jezelf wordt hersteld.

 

Ontspanningsmassage is een therapeutische massage om spieren te stimuleren, te actieveren, te doorbloeden en ontspannen om de gezondheid te bevorderen.

Het gelukshormoon endorfine en het rustgevende en bloeddrukverlagende oxytocine worden tijdens deze massage aangemaakt.

 

Het is een prettige ondersteuning om je te ontdoen van stressklachten, depressieve gevoelens of om jezelf gewoon eens lekker te laten verwennen.

Reiki en Quantum touch/Allergie

Quantum touch /aanraking met ademhalingstechnieken/ en Reiki  (oude Japanse geneeswijze, het gebruik van universele levensenergie) spreekt het zelf herstellend vermogen van lichaam aan. De behandeling is gegeven in combinatie met ontspanningsmassage om het lichaam in optimale balans te brengen.

Vaak ontstaat een gesprek tijdens deze sessie en klant krijgt persoonlijke advies.

Hydromassage

Massage op kussens gevuld met warm water is vooral geschikt voor mensen met rugklachen en vrouwen in verwachting en mensen met ademhalingsproblemen.
​Je ligt comfortabel op de soepele meebewegende kussens en de warmte is aangenaam en ontspannend, waardoor er een betere  doorbloeding van de spieren is.

© 2013 - 2020  Pauw Massage - Stresemann Nes 19 - 1862 AX Bergen - Tel 0629142020  - KVK 60714573

  • w-facebook